E-Fulfilment bij VM Webdesign

 

Wilt u geen tijd meer besteden aan het controleren van uw voorraad, het inpakken van steeds meer orders, en de dagelijkse rit naar het postkantoor? Dan nemen wij graag het volledige fulfilmenttraject van u over, zodat u weer tijd krijgt voor de commerciële activiteiten rondom uw webshop.

VM Webdesign biedt u het complete fulfilment proces, van webshop-ontwikkeling tot inslag & voorraadbeheer en van retourverwerking tot financiële afhandeling. Wij zorgen dat uw goederen en gegevens correct en nauwkeurig worden opgeslagen en dat verzendingen snel en efficiënt worden verwerkt. VM Webdesign garandeert u een meer dan uitstekende kwaliteit.

Wanneer u uw fulfilment werkzaamheden uitbesteedt bij VM Webdesign, dan bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Geen minimaal te verzenden orders.
  • Ingepakt en verzonden voor een zeer voordelige prijs
  • Zeer gedreven

Wat kan VM Webdesign allemaal voor u doen?

Heel eenvoudig: Eigenlijk alles. VM Webdesign kan u van A tot Z ondersteunen in zowel online als offline acties en webshops; van het ontwerp en het bouwen van de webshop of online applicatie, tot het in ontvangst nemen en controleren van de goederen in ons magazijn en het online of telefonisch beantwoorden van vragen door onze klantenservice.

Daarnaast bieden wij u scherpe tarieven en bieden lage verzendkosten. Wij hebben grote contracten met diverse aanbieders op dit gebied, en laten u daar natuurlijk graag van meeprofiteren!

Benieuwd naar de werking van onze e-fulfilment? Contacteer ons om de mogelijkheden te ontdekken.

Klik op onderstaande link en zie een voorbeeld van een door VM Webdesign ontwikkelde website en webshop waarvoor VM Webdesign de fulfilment werkzaamheden verzorgt:

Dierenarts Bart Van Minnebruggen - Zoersel - www.dierenartsbart.be
   
www.dierenartsbart.be